• За две позиции за технички експерти за надзор на следењето на комуникациите се пријавиле седум кандидати. Конкурсот го објави собраниската Комисијата за надзор...
  • Резултатите од медицинските истражувања покажуваат дека консумирањето на цвекло го чисти црниот дроб, организмот од токсини и другото „ѓубре“, отстранува...