Акцијата за чиста Струга продоложи и вчеравечер

Петок, 05 Јул 2019 | Прочитано 687 пати.

Општина Струга во соработка со ЈП Комунално вчеравечер реализираа акција на чистење на шеталиштето ( Корзо) почнувајќи од зелениот пазар до кај мостот.


Акцијата ќе продолжи и понатаму со чистење на парковите, улиците и јавните простори на Општина Струга. 


Канцеларија за односи со јавноста.
Општина Струга

[назад]
loading...
Коментари