ДУИ со свој кандидат за градоначалник на Општина Струга

Четврток, 14 Сеп 2017 | Прочитано 4,641 пати.

ДУИ денес го престави својот кандидат за градоначалник на општина Струга.


Рамиз Мерко од Струга по образование економист поранешен градоначалник на Струга официјално е кандидат за градоначалник на општина Струга од редовите на ДУИ.


[назад]
loading...
Коментари