Фк Лабуништа стартува со подготовките

Понеделник, 08 Јул 2019 | Прочитано 487 пати.

Со полн интензитет ги започнувавме подготовките со доста нови имиња и се надеваме на успешна сезона во која нашата верна публика и сите симпатизери ќе бидат задоволни од постигнатото.Новитети во таборот на ФК Лабуништа се: Михајло Јакимоски, Петар Љамчески, Александат Василиев, Стефан Јакимоски, Миѓен Шерифи, Кернан Алими и Петар Ситароски.Во тек се активни тренинзи и запознавање на новите играчи како и формирање на стратегијата со која ќе се стартува новата сезона, за таа цел закажани се и неколку пријателски натпревари и веднаш на првиот контролен натпревар ќе имаме одлична прилика за да се запознаеме со новите засилувањa, играјќи против амбициозната Ренова,  натпревар кој ќе се одига на 13 јули во 17:30 часот во Охрид инфрмираат од таборот Лабуништани...[назад]
loading...
Коментари