Извршена интервенција за подобра водоводна мрежа во Струга и околината

Среда, 15 Мај 2019 | Прочитано 687 пати.

Градоначалникот на Општина Струга, Г-дин Рамис Мерко во соработка со директорот на ЈП Проаква Струга Г-дин Јетон Шаќири интервенираа на водоводната мрежа.Со оваа интервенција со вода се снабдија с. Мислешево и с. Мороишта. Од истата мрежа со вода се снабдени  и околу 30% од граѓаните на улиците Ристо Крле, Глобочица, ЈНА и Партизанска.


Извор: Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари