Нови автоматски рампи за влез на паркинг простор во Струга

Четврток, 16 Мај 2019 | Прочитано 619 пати.

Вчера во Струга беа поставени новите автоматски рампи за влез на паркинг простор, кај паркингот во центарот на градот.

„Граѓаните на Општина Струга, ќе имат можност да земат билет за паркинг од модерната опрема за електронска наплата поставена на влезот на паркинг просторот, и после завршувањето на услугата, ќе се врататат на истата за да уплатат.“ – информираат од Општина Струга.
 
Извор: Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари