Охрид и Мостар ќе потпишат протокол за соработка

Четврток, 12 Јул 2018 | Прочитано 270 пати.

Општина Охрид и градот Мостар од Босна и Херцеговина, ќе потпишат протокол за соработка.


Како што информира локалната самоуправа протоколот ќе биде потпишан утре, 13 јули, во просториите на Општина Охрид.


Извор:ohridnews

[назад]
loading...
Коментари