Општина Охрид објави конкурси за стипендирање ученици

Вторник, 08 Окт 2019 | Прочитано 55 пати.

Првиот конкурс е за доделување стипендии на ученици од општинските основни и средни училишта на подрачјето на Општина Охрид за учебната 2019/2020година.


Вториот конкурс е за доделување стипендии на редовни студенти од Општина Охрид запишани на додипломски студии на државните универзитети во Република Македонија и на државни универзитети во други земји за академската 2019/2020 година.


Повеќе информации заинтересираните граѓани можат да најдат на општинската интернет страна.


Извор:OhridNews

[назад]
loading...
Коментари