Потпишан договорот за асфалтирање на главната улица во Лабуништа

Вторник, 25 Јун 2019 | Прочитано 1,430 пати.

Денес градоначалникот на општина Струга г. Рамиз Мерко и заменик директорот на Агенцијата за финансиска подршка на рурален развој г. Селами го потпишаа договорот за целосна санација и асфалтирање на главната улица во село Лабуништа. Станува збор за проект кој подолг период беше најавуван од владејачката локална струкура, проект кој во голема мерка ќе ја подобри патната инфраструктура во Лабуништа.
 


 

[назад]
loading...
Коментари