СДСМ со свој кандидат за градоначалник на Општина Струга

Четврток, 14 Сеп 2017 | Прочитано 6,642 пати.

СДСМ денес го престави својот кандидат за градоначалник на општина Струга.


Васил Ашталкоски од Струга по образование дипломиран менаџер по царина и шпедиција официјално е кандидат за градоначалник на општина Струга од редовите на СДСМ.


[назад]
loading...
Коментари