Утре затворен еден од влезовите во центарот на Лабуништа

Понеделник, 07 Окт 2019 | Прочитано 1,414 пати.

Поради изведување градежни активности во текот на утрешниот ден (08.10) вторник 2019 г. пристапот до центарот на лабуништа ќе биде затворен.


Возилата до центарот ќе можат да стигнат со вртење десно кај ново асвалтираната улица покрај ТВ Спектра која води до долна џамија преку останатите влезови до центарот.

[назад]
loading...
Коментари