ВМРО-ДПМНЕ со свој кандидат за градоначалник на Општина Струга

Четврток, 14 Сеп 2017 | Прочитано 7,625 пати.

ВМРО-ДПМНЕ денес го престави својот кандидат за градоначалник за Општина Струга.


Др. Сејад Солакоски од Лабуништа официјално е кандидат за градоначалник на општина Струга од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.


Др. Сејад Солакоски е матичен доктор во Лабуништа.


[назад]
loading...
Коментари