150 сета нова постелнини за Струшката Болница

150 сета нова постелнини за Струшката Болница

Денес нашите големите пријатели од Албанската заедница во Тексас ни ги стоплија срцата со своја огромна поддршка за Струшката Болница која се состои од 150 сета, комплетно нова постелнина.

Пораката што се праќа токму во Светиот месец Рамазан, дека во овие моменти на пандемија сме сплотени и заедно можеме многу подобро за унапредување на третманот и грижата за пациентите за што изразувам огромна благодарност за Bruno Ceka и Албанско-Американскиот центар за култура во Текас од име на целиот медицински персонал и мое лично име за грижата, посветеноста.

Овој хуман гест е валозизација на неуморната работа и заложби на целокупниот наш персонал,но и дополнителен мотив да продолжиме уште подобро.Заедно и сплотени можеме повеќе

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds