23 лица го прекршиле полицискиот час

23 лица го прекршиле полицискиот час

Од 22:00 часот на 17-ти март до 05:00 часот на 18-ти март констатирано е дека 23 лица не ја почитувале забраната за движење.

Од 10-ти март, во 22:00 часот почна да се применува одлуката на Владата на Република Македонија за ограничување на движењето на граѓаните во периодот до 05:00 часот наутро. 

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds