5 степени по рихтер, нов земјотрес во Македонија

 5 степени по рихтер, нов земјотрес во Македонија

Пет степени по рихтер е регистриран земјотрес во Македонија во 22 часот и 17 минути.

Епицентарот е на длабочина од 10 километри во близина на Мавровско езеро.

x