50 работи кои не ги знаете за Google…

50 работи кои не ги знаете за Google…

Сите знаеме дека седиштето на Google е во Калифорнија, дека Chrome е најкористен прелистувач и  дека ни затреба нешто може да си го пронајдеме на пребарувачот. Но има и куп податоци кои не ги знаеме за Google. На пример играта која може да ја играме кога нема интернет во прелистувачот е инспирирана од диносаурусот во кампусот на Google кој треба да ги мотивира вработените Google да не исчезне како диносаурусите.

НА 16 август 2013 Google падна 5 минути во овие пет минути интернет сообраќај се нама

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds