8 работи кои порано ги имаше во секое домаќинство

8 работи кои порано ги имаше во секое домаќинство

Кои беа тие работи кои пред 15-20 години ги имаше во секој ден, а денес немаат значење?

Секој период се одликува по нешто, па така во минатото речиси во секој дом можеа да се најдат машина за шиење, музичко катче со огромен систем и ДВД.

Во некои домови до ден-денес се чуваат уредите и украсите од минатото, но сепак за многумина веќе немаат големо значење и се заменети со нешто помодерно.

Кои работи можеа да се најдат речиси во секој дом пред 15-20 години?

Машина за шиење

8-raboti-koi-porano-gi-imashe-vo-sekoe-domakjinstvo.jpg

Најгласната правосмукалка

8-raboti-koi-porano-gi-imashe-vo-sekoe-domakjinstvo-03.jpg

Кожен двосед со дрвена основа

8-raboti-koi-porano-gi-imashe-vo-sekoe-domakjinstvo-04.jpg

Музички систем со звучници

8-raboti-koi-porano-gi-imashe-vo-sekoe-domakjinstvo-05.jpg

Фотоапарат и видеокамера

8-raboti-koi-porano-gi-imashe-vo-sekoe-domakjinstvo-06.jpg

ДВД

8-raboti-koi-porano-gi-imashe-vo-sekoe-domakjinstvo-07.jpg

Кристален или винтиџ лустер

8-raboti-koi-porano-gi-imashe-vo-sekoe-domakjinstvo-08.jpg

Паркет

8-raboti-koi-porano-gi-imashe-vo-sekoe-domakjinstvo-09.jpg

извор:crnobelo.com

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds