Абдула Ќазими на своите сограѓани му ја претстави програмата

Абдула Ќазими на своите сограѓани му ја претстави програмата

Движењето БЕСА на чело со претседателот проф-д-р Билал Касами и кандидатот за градоначалник проф. д-р Абдула Ќазими денес пред жителите на Лабуништа ја претстави својата програма за претстојните локални избори.

Лабуништа заслужува да биде застапена со вистински претставници кои ке го кренат гласот во советот на општина Струга за доброто на сите жители на Лабуништа преку кандидатот за советник од редовите на Движењето БЕСА м-р Махир Солакоски кој денес своите идеи им ги претстави на своите сожители Лабуништа заслужува подобро,заслужува повеке!

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds