Акција за чистење на влезот на Лабуништа

Акција за чистење на влезот на Лабуништа

Натура Лаб со нова акција! Денес се започна со чистење на патот во влезот на Лабуништа од двете страни. Неизмерна благодарност до фирмата САБ-НУР БАУ ДООЕЛ која е тука за секој наш повик.

Апелираме, сите ние, повеќе никогаш да не фрламе ѓубре во влезот на Лабуништа. Да оставиме убава слика за нас и за Лабуништа.

Секој кој сака да учествува во еколошките акции може да финансира во Натура Лаб или во бензиската Хисар Петрол.За чисто Лабуништа, како никогаш до сега. НАТУРА ЛАБ

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds