Активна Младина, за Подобра Иднина За Лабуништа!

Активна Младина, за Подобра Иднина За Лабуништа!

Драги мои Лабуништани, деновиве, на 10 локации низ нашето село, „никнаа“ сферни огледала(сообраќајни помагала) за кои „виновна“ е нашата лабунишка младина.

Сферните огледала се петтиот грант кој го имплементира нашата младина, а во фаза на имплементација се уште два. Подетално за тоа кои се останатите два грантови, и кои се претходните четири, ќе зборуваме во друга прилика .

Сакам да им се заблагодарам на сите инволвирани во реализацијата на овој грант(проект), а посебно на луѓето кои дадоа дозвола да се монтираат огледала на нивни приватни објекти.

извор:FB Rahim Islamoski

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds