Али Ахмети: Победуваме во Струга, Кичево, Арачиново

Али Ахмети: Победуваме во Струга, Кичево, Арачиново

Лидерот на ДУИ Али Ахемти во првиот настап по овие избори рече дека победиле во општините Струга, Кичево, Долнени, Чаир, Боговиње, Теарце, Арачиново. Тој рече дека очекуваат добри резултати во Тетово и Гостивар.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds