Американската амбасадорка во Албанија побара политичките лидери да се воздржат по убиството во ЕлбасанАмериканската амбасадорка во Албанија побара политичките лидери да се воздржат по убиството во Елбасан

По вооружениот инцидент кој попладнево се случи во албанскиот град Елбасан, при што беше убиен активист на владејачката Социјалистичка партија, реагираше амерканската амбасадорка во Тирана, Јури Ким.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds