АМСМ: Се изведуваат работи на магистралниот пат А2 Струга-Ќафасан

 АМСМ: Се изведуваат работи на магистралниот пат А2 Струга-Ќафасан

Поради изведување работи на пат на магистралниот пат А2 Струга-г.п. Ќафасан (од бензиска пумпа ОКТА до влез во селото Радолишта) брзината е ограничена на 40км/час, информираат од АМСМ.

На местото на изведување на работите е поставена соодветна сообраќајна сигнализација. (Крај)

>
>