АПЕЛ: Итно се бара крвна плазма АБ+ за младо дете од Струга

АПЕЛ: Итно се бара крвна плазма АБ+ за младо дете од Струга

Итно е потребна крвна плазма од АБ+ група од лице со прележан COVID-19 за помош на младо дете од Струга.

Сите кои можат да помогнат, дополнителни информации можат да добијат на телефонот: 070/3352-947.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds