Апел за помош-Да му помогнеме на Ади Бимбили

Апел за помош-Да му помогнеме на Ади Бимбили

На социјалните мрежи е објавен апел за помош на 24-годишниот охриѓанец Ади Билбили, познат музичар кој свири на кларинет, син на маестро Ружди Билбили.

Поради компликации од предходниот оперативен зафат на стомакот, Адријан мора итно да оди на повторен оперативен зафат во Турција, а според последните информации неговата здравствена состојба е серизно влошена.

Наскоро се очекува да бидат отворени жиро сметка и телефони за донации, а дотогаш може да се донира преку GoFund.me на следниот линк

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds