БЕСПЛАТЕН КУРС ПО ТУРСКИ ЈАЗИК

БЕСПЛАТЕН КУРС ПО ТУРСКИ ЈАЗИК

Културното здружение Визиони-М Струга организира бесплатен курс по Турски јазик за ученици и студенти.Наставата ќе се одржува во Струга во просториите на здружението. Последен рок за пријавивање е до 31.Јануар 2021.

Наставата ќе започне на 01.Февруари 2021.

Контакт за упис на тел: 075 340 185 . Џеладин Максутоски.
Повелете уписот е во тек!!!

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds