Без електрична енергија утре Лабуништа и Подгорци

Без електрична енергија утре Лабуништа и Подгорци

Утре 23.06.2021 год и 24.06.2021 Од 09:00 до 16:00 часот без струја ќе бидат корисници од Лабуништа само во реонот од Автобуска до Бензиската и сите корисници од Подгорци.

Според најавите, станува збор за инвестициски зафати на ЕВН.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds