Без струја утре Лабуништа Боровец и Подгорци

Без струја утре Лабуништа Боровец и Подгорци

Утре 30.03.2021 год Од 10:30 до 14:30 часот без струја ќе бидат сите корисници од Лабуништа Боровец и дел од Подгорци.

Според најавите, станува збор за инвестициски зафати на ЕВН.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds