Безживотно машко тело пронајдено во Охрид

 Безживотно машко тело пронајдено во Охрид

Безживотно машко тело било пронајдено на улицата „АСНОМ“ во Охрид.

Порталот Скопје 1 објави неофицијално дека станува збор за маж на возраст од околу 60 години од Битола.

Се истражуваат причините за несреќата.

>
>