• 28/09/2020

Безживотно тело пронајдено кај Канео

 Безживотно тело пронајдено кај Канео
loading...
Advertisement

Безживотно тело на маж било забележано попладнево во водите на Охридското Езеро, од страна на случаен минувач.

Случајот го потврди портпаролот на СВР Охрид Стефан Димовски. Тој информира дека медицинска екипа утврдила смрт, а истрагата треба дда ги утврфи причините кои довеле до трагедијста, како и идентитетот на починатиот.

Извор:OhridNews