Бизарен детал се крие во кутиите на Марлборо, а сигурно не сте го воочиле!

**FILE** In this Jan. 31, 2007 file photo, a Marlboro cigarette burns as it sits on a pack of Marlboro cigarettes in Trenton, N.J. Altria Group says its third-quarter profit fell 67 percent from a year ago, when results included Philip Morris International business. (AP Photo/Mel Evans, file)

Бизарен детал се крие во кутиите на Марлборо, а сигурно не сте го воочиле!

Веројатно најпопуларната кутија за цигари во светот е таа од класичното Марлборо, но од очите на јавноста долго се криеле бизарни детали и пораки кои се печатени на пакувањето.

Во следното видео ви прикажуваме интересни факти и докази од новото пакување кутии и цигари од брендот Марлборо. Имено, се работи за тоа што новото пакување од овие цигари се поврзува со познтиот озлогласен клан кој бил основа од луѓе од белата раса од просторите на Америка кои биле расисти и ги мразеле припадниците на црната раса.

Сега се доведува во прашање дали основачот на фабриката за произведување на цигари Марлборо намерно сакал да постави одредени знаци на пакувањето на овие цигари или сосема случајно ги поставил обележјата на оваа озлоглалсена организација.

Погледнете го видеото во кое можете да видите одредени обележја на споменатиот клан како и објаснувањето што тие знаци значат си клик

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds