Борбата со џиновскиот мразулец не помина според планот

Борбата со џиновскиот мразулец не помина според планот

Комуналното претпријатија во еден руски град реши да сруши џиновски мраз од покривот на зграда, но нешто тргна наопаку. Мразот паднал на цевките и ги оштетил.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds