Брза Помош Лабуништа : Донација од Подгорчанецот Елдин Идризоски

Брза Помош Лабуништа : Донација од Подгорчанецот Елдин Идризоски

Клучен момент во борбата со пандемијата на Covid 19 е соработката со месното население и взаемното помагање кога е најтешко.

Огромна благодарност до Идризоски Елдин од Подгорци за исклучителна донација – комбе за транспорт на медицински и секаков вид на материјали, потребите на поликлиника Лабуништа.

Ваков одговор и соработка ќе бидат запаметени. Ова е моќта на примерот. Благодариме.

Здравствен Дом Вевчани

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds