• 18/09/2020

Бугарска работа: Со сено по полицијата (ВИДЕО)

 Бугарска работа: Со сено по полицијата (ВИДЕО)
loading...
Advertisement

Протестите во Софија се интензивираат.Бугагарските граѓани секојдневно се на улиците и бараат премиерот Бојко Борисов да си замине. На вчерашните протести беше забележана несекојдневна глетка кога граѓаните со сено маваа по полицијајците.

Погледнете