Бугарски новинар во живо: Пу, да ти е*ам маската

Бугарски новинар во живо: Пу, да ти е*ам маската

Бугарски новинар стана хит на социјалните мрежи. Известувајќи во живо маската му правеше проблем, а веднаш штом го најави прилогот почна да пцуе незнаејќи дека неговиот глас се слуша во етер.

Погледнете:

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds