Целата територија на Општина Струга ќе биде без вода 24 часа, од вторник вечер до среда вечер

Целата територија на Општина Струга ќе биде без вода 24 часа, од вторник вечер до среда вечер

ЈП Водовод и канализација Струга известува дека поради изведување активности во водоводна мрежа за дислокација на доводен цевковод за водоснабдување, целата територија на Општина Струга ќе биде без водоснабудвање 24 часа, од вторник (12.04.2022) во 22:00 часот, до среда (13.04.2022) во 22:00 часот.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds