• 28/09/2020

Целосно изгоре автомобил на автопатот Скопје – Тетово (видео)

 Целосно изгоре автомобил на автопатот Скопје – Тетово (видео)
loading...
Advertisement

Автомобил марка „renault twingo“ целосно изгоре на автопатот Скопје – Тетово во близина на селото Ласкарци.

Пожарот зафатил и дел од дрвјата кој се наоѓаат во близина.Екипите на пожарна веќе се на терен.