• 14/08/2020
 Центарот за социјална работа отвара канцеларија во Мешеишта

Центарот за социјална работа отвара канцеларија во Мешеишта

loading...
Advertisement

Министерството за труд и социјална политика и Меѓуопштинскиот Центар за социјална работа – Охрид отвора канцеларија во Општинската зграда во Мешеишта, Општина Дебрца.

Канцеларијата ќе биде отворена со цел доближување на нашите услуги поблиску до граѓаните, велат од центарот.

Приемни денови ќе бидат секој вторник и четврток од 09:00 до 13:00 часот, почнувајќи од 19.11.2019 година.

Извор: OhridNews

Можеби ке те интересира