• 06/06/2020
 Центарот за социјална работа Струга со активности порадни настаната ситуација со Ковид 19

Центарот за социјална работа Струга со активности порадни настаната ситуација со Ковид 19

Центарот за социјална работа Струга: Директорот Мевмед Халили и вработените денес имаа активност по повод новонастаната ситуација со ширењето на вирусот Ковид 19 доделувајќи средства за дезинфекција и лична хигиена на најранливите категории семејства и домаќинства.

Исто така упатија апел до граѓаните да се придружуваат до препораките на владата односно министерстовот за здравство.

Digiqole ad

Можеби ке те интересира