Централниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, ги избра кандидатите за пратеници во Собранието од ИЕ 5

Централниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, ги избра кандидатите за пратеници во Собранието од ИЕ 5

Со одлука на Централниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, во ИЕ 5, кандидати за Пратеници во Собранието на Република Македонија од Струга, избрани се: Јован Јаулески – Претседател на Унија на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ и Мирче Аџиоски – Претседател на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Струга.
Ова се луѓе, кои се докажани и врвни професионалци во својата област, но пред се чесни и почитувани во општеството!
Голема благодарност до Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, професор д-р Христијан Мицкоски за довербата и изборот за Струга.
Навистина е чест и задоволство со вакви луѓе да ја донесеме Обновата на Македонија и Струга!
На прагот е голема победа на ВМРО-ДПМНЕ, но пред се, голема победа на Република Македонија!
Аирлија нека е!

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО – ДПМНЕ, ОК-Струга

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds