Централниот одбор на партијата за европска иднина – ПЕИ вчера одржа состанок во врска со престојните избори

Централниот одбор на партијата за европска иднина – ПЕИ вчера одржа состанок во врска со престојните избори

Централниот одбор на партијата за европска иднина – ПЕИ во проширен состав, единствени како никогаш до сега, донесени следните важни одлуки:

  1. Учество на предвремените парламентарни избори во коалицијата предводена од СДСМ
  2. Кандидат за пратеник од ПЕИ за петта изборна единица е лидерот Фијат Цаноски со акламација,
  3. Избран централен изборен штаб на ПЕИ.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds