Црвен крст Струга  дистрибуира дезинфекциски сетови во 10 училишта

Црвен крст Струга дистрибуира дезинфекциски сетови во 10 училишта

Црвен крст на РСМ Општинска организација Струга правеше дистрибуција на дезинфекциски сетови во 10 училишта кои беа избор на Министерство за образование и наука донација од Турската агенција за соработка и кординација TIKA.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds