Црвен крст-Струга ги одложи предавањата по прва помош за возачи

Црвен крст-Струга ги одложи предавањата по прва помош за возачи

Црвен Крст на Република Северна Македонија – Општинска Организација Струга,  ги одложи предавањата и обуките по прва помош за возачи.  Оваа одлука е донесена имајќи ја во предвид неповолната ситуација која ја зафати нашата држава како и препораките на Владата на Република Северна Македонија поврзани со корона вирусот, а со намера да се избегнат ризични однесувања како масовни собири во затворен простор. Првичната одлука е дека обуките се одложуваат за наредните четринаесет дена.

Извор:Strugaonline

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds