• 23/09/2020

Да му помогнеме на шестгодишниот Јане од Зрновци за лекување во Турција!

 Да му помогнеме на шестгодишниот Јане од Зрновци за лекување во Турција!
loading...
Advertisement

Шестгодишниот Јане Николов од с. Зрновци, Кочани,треба да оди на операција во Турција, а родителите ги замолија хуманите граѓани да помогнат кој колку може.
Иницијативата е од нивна пријателка која на Фејсбук го сподели апелот за помош со фотографии и документи за лекувањето, но и видео од малиот Јане кој сака да оздрави.

Сметката на која може да се донира е следната: 290500018338167, ТТК банка.