Даниел Кајмакоски се огласи од болница

 Даниел Кајмакоски се огласи од болница

Имаше многу шпекулации периодов околу тоа зошто и како Даниел Кајмакоски завршил во болница.

По скандалозните написи, пејачот се огласи оттаму:

На сите мои пријатели и фанови, сакам да им се заблагодарам за грижата и поддршката. Трет ден сум во болница.

Би ги замолил медиумите за разбирање, како и да не објавуваат непроверени информации.

Да оставиме надлежните органи да си ја вршат својата работа согласно законот за расчистување на случајот.

x