Даниел по подолго време се појави во јавност: Имаше моменти кога после мал успех мислев тоа е тоа сега си ѕвезда

Даниел по подолго време се појави во јавност: Имаше моменти кога после мал успех мислев тоа е тоа сега си ѕвезда

Даниел Кајмаковски по подолго време се појави во јавност. Тој беше гостин во утринската програма на ТВ Хепи каде проговори за разводот, за неговото дете, за кариерата која му е во застој…

Имаше моменти кога после мал успех мислев тоа е тоа сега си ѕвезда.Но животот ме научи поинаку. Моето животно искуство ми помогна да бидат тоа што сум.Многу ми е важно да останам скромен и тоа родителите го очекуваат од мене-изјави Даниел.

Погледнете ја целата емисија.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds