Дечко без нозе и една рака ја пронајде вистинската девојка – таа го носи на раце на планинарски тури

Дечко без нозе и една рака ја пронајде вистинската девојка – таа го носи на раце на планинарски тури

Ник е пресреќен што пронашол вистинска љубов, а таа што крај себе има човек како него, кој секојдневно ја инспирира со својата непресушна енергија и позитивност.

Ник Сантонастасо (24) роден е без нозе и само со една рака со еден прст, но и покрај препреките тој успеа да стане познат бодибилдер и фитнес модел.

И покрај лошите прогнози на докторите, овој Американец преживеа и води поисполнет живот од многу други.

Од одење на риболов до разни спортски активности и ноќни забави, Ник живее со полн здив.

Интересно е што има и прекрасна девојка која му е поддршка во сѐ. Убавата русокоса, како и Ник, се обидува да шири позитивно влијание на Инстаграм и да испрати порака колку е важно да се вежба секојдневно.

Таа го нарекува Ник најспецијалниот човек во нејзиниот живот, зрак светлина и отворено кажува дека е благодарна што се буди секое утро крај него и црпи од неговата непресушна енергија.

Заедно одат на разни авантури, па дури и на планинарски тури на кои таа го носи во раце.

Инспиративни фотки од овој фит пар:

devojka-mu-go-nosi-na-race-na-planinarski-turi-dechko-bez-noze-i-edna-raka-ja-pronajde-vistinskata-02.jpg
devojka-mu-go-nosi-na-race-na-planinarski-turi-dechko-bez-noze-i-edna-raka-ja-pronajde-vistinskata-04.jpg
devojka-mu-go-nosi-na-race-na-planinarski-turi-dechko-bez-noze-i-edna-raka-ja-pronajde-vistinskata-18.jpg
devojka-mu-go-nosi-na-race-na-planinarski-turi-dechko-bez-noze-i-edna-raka-ja-pronajde-vistinskata-17.jpg
devojka-mu-go-nosi-na-race-na-planinarski-turi-dechko-bez-noze-i-edna-raka-ja-pronajde-vistinskata-16.jpg
devojka-mu-go-nosi-na-race-na-planinarski-turi-dechko-bez-noze-i-edna-raka-ja-pronajde-vistinskata-15.jpg
devojka-mu-go-nosi-na-race-na-planinarski-turi-dechko-bez-noze-i-edna-raka-ja-pronajde-vistinskata-14.jpg
devojka-mu-go-nosi-na-race-na-planinarski-turi-dechko-bez-noze-i-edna-raka-ja-pronajde-vistinskata-13.jpg

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds