Дезинфекција на јавните површини во Охрид

Дезинфекција на јавните површини во Охрид

Од утринава ЈП „Охридски Комуналец“, врши дезинфекција на јавните површни низ градот. Со средство за дезинфекција се изврши миење на улиците низ целиот град, градскиот кеј, пешачките патеки, просторот во и околу болничкиот комплекс и сите фреквентни локации во градот.

Дополнително се изврши дезинфекција во околните охридски села.

Ваквата активност ќе продолжи и во наредниот период, информира локалната самоуправа.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds