Џеј имаше убав збор за сите: Еве како беше воодушевен кога го слушна на Менил (ВИДЕО)

Џеј имаше убав збор за сите: Еве како беше воодушевен кога го слушна на Менил (ВИДЕО)

Според многумина, тој ќе остане запаметен како голем емотивен, боемски и хуманист. Тој беше познат и по тоа што беше среќен да им помага на младите колеги кои беа на почетокот на својата кариера.

Тој пееше заедно со Менил Велиоски во клубот Вискоза во Луцерн на новогодишната ноќ. Тогаш Џеј не го криеше својот ентузијазам и радост.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds