Дијаспора-Цх со донација за брзата помош во Лабуништа.

Дијаспора-Цх со донација за брзата помош во Лабуништа.

Дијаспора-Цх со донација за брзата помош во Лабуништа.

Донирани се три кислородна боци од по 40 литри, три механизми и десетици маски за истите. Ова е почетна донација за брзата помош во Лабуништа од страна на “Дијаспора-Цх од Лабуништа” и истите нема да застанат тука.

Од Лабуништани за Лабуништа

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds